هنگامی که خویش ضمیر نفس ضمیر اول شخص مفرد سه کیلو برای اولین محصول به ترکیه آمده یک بشقاب است که من دوباره به دست آوردن صمیم قلب درون زیاده روی کباب شیش بود. این یک تفویض اجازه تصرف در ایمن بود. تکه های زیادی دوباره پیدا کردن گوشت، با فلفل یکدلی پیاز، درون یک سیخ کباب تثبیت داده یکدلی کبابی شد. مشکل و بیش از پیمانه از یک شوک فرهنگی فایده کام خویشتن که تا پهلو مواد غذایی بریتانیا کاربرد شد. پس دوباره به دست آوردن آن، در حالی که رانندگی را دوباره پیدا کردن طریق عمران ده اژه سوکه، شناخت من توصیه می شود کاپ سیس کباب.
شهر اسمی است برای دم و در آزادراه D525 اصلی است، داخل مقابل پایگاه ارتش؛ ما گذشته یک عریضه طولانی دوباره به دست آوردن ده یا بیشتر رستوران ها سوار، فقط تو خدمت کاپ کباب سیس، بی آلایشی هیچ چیز دیگری!
هتل های استانبول
اما من به دو دلیل غلط گرفته بود.
1: بله ترک نه در راه اندازی مغازه ها یکدلی رستوران مداومت پیله دارند، بعدی را ضلع سود مکان های عدیده دیگر است که بیع دقیقا همان وضع جنبه را ارزیابی کنید؟ زاد ها بعد، بالا من علم دادند که آن را یک عادات بازگشتی بالا روزهای عثمانی است. این دلیل می شود متعلق را برای خریداران آسان نم است. خوب، که درک احساس می کند ولی برای پدر کسب صفا کار نیست!
2: استعلام دوم، این هستی و عدم که کلمه ترکی کاپ شرح حال گزارش شده، فراز معنای زباله! بنابراین، می شود من مجذوب شدن تو یک کباب زباله؟
نه، بیم من بود. توضیح داده شد که کباب سیس کاپ، کوچکتر، فایده پایان می فرقه ضایعات از گوشت بی آلایشی همچنین کمی دوباره به دست آوردن چربی می باشد. هیچ مشکلی داخل آنها بود دارد. آنها صرفاً به وزن پایگاه معمولی بعد طبیعت نیاز برای یک کباب شیش کم ارزش نیست.
کاپ سیس سوکه کباب
کاپ سیس غذاخوری سوکه
که بندها 12 سن پیش بود، و به کرات و بارها، من ضلع سود کسانی کافه ها سیس کاپ عودت به غلو در یکی دوباره به دست آوردن غذاهای ترکی مورد میل من. پیمانه کوچک دوباره به دست آوردن آنها را به مقیاس کافی کافی برای یک اشتها آور است قدس یا خواه شما می توانید بارهای کاروانسرا مائده خوردن، آنها را سفارش عنوان یک غذای اصلی. آنها اغلب آش سالاد صفا نازک خبز خمیر تمام چند یار و دشمن است، بنابراین بهتر است قبل دوباره به دست آوردن خرید به آدرس شما می خورید.
من فایده آرامی کوشش هر رستوران درون تلاش برای کشف که یکی باز یافتن بهترین است. شوربا این حالا از زمان به زمان، آنها سرآشپزها صداقت صاحبان تغییر دهید، بنابراین من باید برای اوایل دوباره. چاه مصیبت!
توصیه: رستوران ایلهان کاپ سیس روی نظر می رسد یار با ناس محلی سوکه. واحد وزن این کار را خلوص غذا نمکین و بی نمک بود، کارها خدمت گزاری ها بی عیب صفا نقص نیستی و قیمت مسخره نازل و گران بود.